En budget är ett väldigt bra sättet att få koll på hur den ekonomiska framtiden kan komma att se ut för ditt företag. En budget är en ekonomisk plan över företagets framtida ekonomi och grunden för att kunna arbeta med ekonomistyrning. Denna plan är ett levande dokument som uppdateras och följs upp löpande under året. En budget kommer skapa en bra överblick över ditt företagets ekonomi och skapa en trygghet för att du tidigt ska hinna se vilket håll ditt företag är på väg. 

Här hos budgetspecialisten hittar du allt du behöver för att lyckas ta fram en bra budget för ditt företag. Vi har budgetmallen för just ditt företag. Du kan antingen välja en tom standard mall som du sedan själv anpassar efter ditt företag, eller så kan budgetspecialisten hjälpa dig med en anpassad budgetmall. Vi kan även vara den som löpande hjälper dig uppdatera din budgetmall. Vi hjälper både små och stor företag.  Ta kontroll idag!

Budgetspecialisten hjälper ditt företag att ta kontroll över din framtida ekonomi:

Budgetmall - enkel

För 995 kr får du en enkel budgetmall och kan komma igång redan idag. Du får även en instruktion för hur du jobbar med mallen samt information om allt du behöver veta för att få koll på din ekonomi med hjälp av en budget.

B​udgetmall - anpassad för ditt företag

Från 3495  kr får du en budgetmall anpassad för just ditt företag. Du får även en instruktion för hur du jobbar med mallen samt information om allt du behöver veta för att få koll på din ekonomi med hjälp av en budget.

Vi sköter allt åt dig

Från 795  kr/månad ser vi till att din budgetmall blir korrekt ifylld. Vi sköter därmed den löpande uppdateringen åt dig för att du skall få korrekta underlag för att kunna styra ditt företag framåt.Jag som driver Budgetspecialisten heter Mia och jag har mångårig erfarenhet av jobb som controller, ekonomiansvarig samt som ekonomichef. Jag jobbar idag som ekonomikonsult med blandade uppgifter inom ekonomistyrning. Det jag sett under mina yrkesår är att många företag saknar kontroll över sitt företags framtida ekonomi. Man lägger allt fokus på bokföringen men missar att fokusera på hur framtiden kommer att se ut, och därmed missar att se vart ens företaget på väg.  Därför valde jag att starta Budgetspecialisten.

(Alla våra budgetmallar är skapade i Excel, men kan öppnas i Googles kalkylverktyg. Priser exkl moms)